Insignia

Insignia Orthodontie, voor je mooiste glimlach

Met Insignia creëren we samen jouw mooiste glimlach met mooie rechte tanden. Want die glimlach is je beste visitekaartje. We hebben daarvoor een aantal behandelwijzes in huis, waaronder Insignia. Wil je graag al binnen zes maanden een recht gebit, kijk dan eens naar de mogelijkheden die we jou bieden met versnelde orthodontie.

Wat is Isignia Orthodontie?

Insignia is een geavanceerd computergestuurd systeem waarmee, met behulp van de laatste digitale middelen, goed gekeken wordt naar jouw persoonlijke gebitsanatomie. Het inzicht in jouw persoonlijke gebitsanatomie is belangrijk om, na de behandeling, een gebit en daarmee een glimlach te hebben die goed passen bij jouw gezicht. Omdat dat het allermooiste is.

Wanneer je bij ons komt gaan we eerst een onderzoek doen en maakt de tandarts een scan van jouw gebit. De geavanceerde beeldvormingssoftware maakt een driedimensionale weergave van jouw gebit. Op basis van die weergave worden de beugel(s) en de draden speciaal op maat gemaakt.

Vergelijk het maar met een bezoek aan de opticien. Ook daar worden je ogen goed opgemeten en krijg je glazen die geschikt zijn voor jouw ogen en een montuur dat past bij jouw gezicht.

Volledig op maat gemaakt

De plaatjes, zogenaamde brackets of slotjes, die op je tanden en kiezen worden geplakt zijn niet zomaar plaatjes. Verborgen in de plaatjes bevindt zich de 3-dimensionale sturing voor die tand of kies waar het opgeplakt wordt. De plek van dit plaatje en de keuze van de draad is uniek voor jou, omdat geen gebit hetzelfde is.

Minder praktijkbezoeken nodig

Omdat alle facetten precies worden berekend en je tanden en kiezen optimaal worden verplaatst door de beugels en draden, hoef je minder vaak naar de praktijk te komen. Omdat de behandeling voor 100% individueel is ontworpen, hoef je de beugel vaak minder lang te dragen dan bij ‘gewone’ beugelbehandelingen en zul je bovendien merken dat het comfort van deze manier van beugeldragen aangenaam is.

Eindresultaat al zien voor de behandeling

Zou het niet mooi zijn om te zien hoe je nieuwe uitstraling is voordat je aan de behandeling begint? Dat kan met Insignia Orthodontie.

Door gebruik te maken van de 3D-weergave van de exacte stand van je gebit, berekent Insignia de optimale orthodontische behandeling. Daarmee kunnen we heel precies de juiste boog en breedte bekijken van de beste glimlach die past bij jouw gelaatstrekken, bij jouw gezicht. Anders dan kant-en-klare beugels en draden, maakt een behandelplan dat met Insignia ontwikkeld is een nauwkeurige detaillering mogelijk. Dit zorgt voor een snel, nauwkeurig en voorspelbaar resultaat. En dat resultaat kunnen we laten zien voordat je aan de behandeling begint.

Gecertificeerd specialist

Onze tandarts, Karin Molhoek, is één van de gecertifeerde specialisten in Nederland die de speciale opleiding heeft gevolgd om met Insignia de beste behandeling toe te passen, speciaal op maat om jouw je mooiste glimlach te geven met rechte tanden die passen bij jouw gezicht.

Vraag naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek. Het is nooit te laat om een mooi recht gebit te krijgen.

Maak hier een afspraak dan kunnen we snel naar de mogelijkheden voor jou gaan kijken.

Openingstijden

KiesQ Tandeelkunde is geopend van maandag tot en met donderdag. De behandeltijden zijn van 7.30 uur tot 20.30 uur*.

U kunt bellen naar 070 324 13 19

*Maandag