Onze diensten

KiesQOnze diensten

Gecertificeerd en gespecialiseerd tandheelkunde

KiesQ is een tandheelkundige praktijk gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, orthodontie en mondhygiëne behandelingen. Ook hebben wij grote affiniteit met de behandeling van kinderen. In onze praktijk wordt geen amalgaam gebruikt.

Om u nog beter van dienst te zijn streeft KiesQ er naar alle tandheelkundige specialisaties vertegenwoordigd te hebben. Ook streven wij er naar om in de toekomst gedurende de openingstijden telefonisch bereikbaar te zijn.

Esthetisch en cosmetische tandheelkunde

Bij KiesQ wordt alleen gewerkt met witte (composiet) restauraties, wij werken niet met amalgaam. Ook hebben wij de mogelijkheid om diverse porseleinen restauraties te maken. Door middel van de CAD/CAM  technologie Cerec kunnen wij in één bezoek een nieuwe porseleinen kroon of facing maken.

Wilt u uw lach verfraaien? Dit kan op diverse manieren bijvoorbeeld met facings of met behulp van Lumineers. Of misschien is een KiesQ make-over iets voor u. Door onze geavanceerde apparatuur hebben wij de mogelijkheid in éen behandeling meerdere facings van porselein te maken.

Het is bij ons zelfs mogelijk om met Cerec meerdere kronen en facings in 1 dag te plaatsen. Hiermee krijgt u in 1 dag een stralende lach. Voor- en na-foto’s kunt u vinden onder de tab facings.

.

Gecertificeerd en gespecialiseerd orthodontie

Tandarts Karin Molhoek heeft zich gespecialiseerd in orthodontie en hiervoor verschillende gecertificeerde opleidingen gevolgd. Wilt u uw tanden laten reguleren (of te wel recht zetten) dan kan dat bij ons in de praktijk met verschillende soorten beugels.
Bent u bekend met de mogelijkheid om uw tanden recht te laten zetten met de “onzichtbare” beugel? Tandarts Molhoek kan u in een gesprek alles uitleggen over de mogelijkheid om te behandelen met Invisalign. Daarnaast kan zij u voorbeelden en foto’s laten zien van patiënten, die klaar zijn met de Invisalign behandeling.

Botox & Fillers

Botox® en Azzalure® zijn merknamen, de werkzame stof is Botuline Toxine. In de geneeskunde wordt het al sinds 1973 gebruikt bij neurologische aandoeningen. Botox® blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Na enkele maanden herstelt de spieractiviteit volledig. Botox® is in de medische cosmetiek een middel dat geïnjecteerd wordt om spieractiviteit in het gezicht te verminderen. Het gevolg hiervan is dat de huid tot rust komt en bestaande rimpels vervagen. Bovendien wordt de vorming van nieuwe rimpels voorkomen.

Openingstijden

KiesQ Tandeelkunde is geopend van maandag tot en met vrijdag. De behandeltijden zijn van 7.30 uur tot 20.30 uur.

U kunt bellen naar 070 324 13 19