Invisalign

KiesQEsthetischInvisalign

Invisalign, de onzichtbare beugel

Invisalign is een technologie om door middel van “de onzichtbare beugel” uw tanden recht te laten zetten. Door middel van “aligners” (doorzichtige beugeltjes) die om de twee weken worden vernieuwd, wordt de stand van uw tanden gecorrigeerd. Het dragen van de Invisalign aligners is zeer comfortabel, er zitten geen harde uitsteeksels aan. Bovendien zijn ze uitneembaar en kunt u daardoor eten wat u wilt (dit in tegenstelling tot een vaste beugel, waarbij u wel rekening moeten houden met het eten van bepaalde dingen.) Ook kunt u doordat de aligners uitneembaar zijn, uw gebit perfect en makkelijk reinigen.

Voordat de behandeling aanvangt kunt u op de computer in een 3D weergave zien wat de uiteindelijke stand van uw tanden zal worden. Invisalign is ook geschikt voor de behandeling van tieners.

Bij KiesQ wordt er voor deze behandeling gebruik gemaakt van een innovatief scanprogramma waardoor het ongemakkelijke happen voor afdrukken tot het verleden behoord.

Bezoek de Invisalign website voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling met Invisalign? Neem dan contact op met de praktijk om een afspraak te maken en te bespreken wat voor u de mogelijkheden zijn.

Openingstijden

KiesQ Tandeelkunde is geopend van maandag tot en met donderdag. De behandeltijden zijn van 7.30 uur tot 20.30 uur*.

U kunt bellen naar 070 324 13 19

*Maandag